ΠΑΚ: Μπλόκο της Καλογρέζας [16/03/2014]Αύριο 16/3/2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10 00 στο μνημείο της Καλογρέζας καταθέτουμε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Χατζησαββίδης με τον Συνδυασμό ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  και ο Παράσχος Κοστιδάκης Πρόεδρος της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ του Συνδιασμού μας. Η θέση μας για το ιστορικό αυτό γεγονός που έχει Εθνική διάσταση αναφέρεται στην Προγραμματική Αναπτυξιακή Πρόταση της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ μας στο κεφάλαιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ όπως παρακάτω:

  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Άμεση ανατροπή της κατεστημένης και βαθιά γραφειοκρατικής αντίληψης για τον πολιτισμό.
  • Νέος επιτέλους κανονισμός στο ΝΕΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που δημιουργήθηκε, ριζική αναθεώρηση των προσανατολισμών του, ώστε να καταστεί σημείο αναφοράς στην πόλη μας. 
  • Στο Διοικητικό του Συμβούλιο να συμμετέχουν εναλλάξ δραστήρια μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Πολιτιστικών Συλλόγων.
  • Αναφερόμαστε ξεχωριστά στο ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  του ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ που δεν αναδείχθηκε, δεν αναβαθμίστηκε  για να ΤΙΜΗΘΕΙ  όπως. Το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ πρέπει να πάρει ΕΘΝΙΚΑ χαρακτηριστικά, απέναντι στην συστηματική ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ από την Δημοτική Αρχή.
  • Για την Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος, το θέμα αυτό είναι υψίστης εθνικής σημασίας.
  • Πρέπει αυτή τη σημαντικότατη ημέρα, που είναι παραμονές της 25ης Μαρτίου, να γιορτάζεται στο μνημείο με συγκέντρωση όλων των μαθητών-τριών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τους κατοίκους, να γίνονται ομιλίες από τον εκάστοτε Δήμαρχο και έναν εκπαιδευτικό, για να γνωρίσουν οι νέοι μας την νεότερη ιστορία του τόπου μας.
  • Άλλωστε τα σχολεία μας δημιουργούν μέσα από επιτυχημένους θεσμούς, έργα που μπορούν να είναι στοχευμένα στις προτεραιότητες αυτές.
  • Αυτή Θα είναι η μεγαλύτερη ΤΙΜΗ για την ΙΣΤΟΡΙΑ, για τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, που θυσιάστηκαν για τα ΙΔΑΝΙΚΑ και την πατρίδα.

Ενημερωθήτε στο   http://pakneasionias.blogspot.gr/

 Επιστροφή
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης