Κοπή πίττας Πνευματικού Κέντρου [20/01/2011]

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Λεωφ. Ηρακλείου 264 -  142 31 Ν. Ιωνία – Τηλ. 210 27 16 605

 

Ν. Ιωνία,  21 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011, στις 8 το βράδυ στις κατάμεστες αίθουσες
του Παναιτωλίου – Αλσούπολη, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας
έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του.

Την εκδήλωση άνοιξε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Νίνο Κιτάνι με το σαξόφωνό του ερμηνεύοντας εορταστικούς ρυθμούς και ακολούθησε η παραδοσιακή ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου λέγοντας τα κάλαντα του νέου έτος
με τον μαέστρο της Βαγγέλη Σαραντίδη.

Στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Λουκάς Χριστοδούλου, τόνισε μεταξύ άλλων «  ....ότι το νέο νομικό πρόσωπο που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Θα πρέπει να είναι ένας οργανισμός που χρειάζεται την συμβολή όλων μας γιατί πιστεύω ότι χωρίς την εθελοντική προσφορά των δημοτών τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Πολιτισμός και εθελοντισμός πάνε μαζί, όπως και  αθλητισμός και πολιτισμός

Θέλω να πιστεύω ότι στη θητεία μας, όλα τα μέλη του Δ.Σ., οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων  και το προσωπικό του Πνευματικού Κέντρου, με τα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας, βάλαμε ένα λιθαράκι στην οργάνωση και σε αυτό που λέγεται πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ν. Ιωνία. Σας ευχαριστώ ένα – ένα και όλους μαζί για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και μου δείχνετε μέχρι τώρα. Και ζητώ συγνώμη αν κάποιους στεναχώρησα ή κάποιους πίεσα φορτικά με τον τρόπο μου για την επίτευξη των στόχων μας ............».  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα παραδοσιακό τραγούδι που παρουσίασαν τα μέλη του χορευτικού τμήματος και ακολούθησε ένα βίντεο 10 λεπτών όπου παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από όλες τις εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου που έγιναν το 2010.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας και ανταλλαγή ευχών από  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Πέτρος Μπουρδούκος, οι Αντιδήμαρχοι  Ολγα Κατημερτζή, Παν. Κωστάκης, Φώτης Τσομπάνογλου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ξεν. Κυριακόπουλος, Γιάννης Λαζαρίδης, Τάκης Κωστιδάκης, Χρήστος Χατζηϊωάννου, Σπ. Αμανατίδη  Φιλ. Αθυμαρίτου,  Αναστ. Δημητσάνου  και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.
 Επιστροφή
Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνική Πολιτικη
Ανακοινώσεις-θέσεις Δημοτικών Παρατάξεων
Τεχνική Υπηρεσία
ΟΠΑΝ
Κανονισμός Καθαριότητας
Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης
Αδέσποτα
Χάρτες Δήμου Νέας Ιωνίας
EEA
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νέας Ιωνίας
Χώροι καταφυγής του Δήμου μας
Η Ευρώπη σου
ΕΣΠΑ
PROSPECT Programme
Δήμος Νέας Ιωνίας - Διαύγεια
Ανακύκλωση τηγανελαίων
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας
Free Recycle
ΚΕΔΚΕ
Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων
Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Debtocracy
Ανοιχτά Δεδομένα Δήμου Νέας Ιωνίας
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης