ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ [15/06/2010]
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                           Νέα Ιωνία : 15/6/2010        
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ                                           
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
                                                                                                                                                                              
 
Πληροφ.:         Καπογιάννη Ελένη
Τηλ.:                2102759768 – 2777721
Ταχ. Δ/νση:     Λ. Ηρακλείου 268            
FAX:                2102712456
e-mail:             aodni@otenet.gr                     
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                  
 
ΘΕΜΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος μιας σειράς εκδηλώσεων της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Ιωνίας, με την Τελική Εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010.
Η Τελική Εκδήλωση συνεχώς αναβαθμίζεται τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και στην ποιότητα των προγραμμάτων που παρουσιάζονται σ’ αυτή, με συνέπεια να προσελκύει όλο και περισσότερους δημότες-θεατές για να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα, καθώς επίσης και περισσότερους αθλούμενους κάθε νέα χρονιά.
Φέτος η προσέλευση του κόσμου ήταν θεαματική, 3.000 και πλέον θεατές απόλαυσαν το καταπληκτικό θέαμα των προγραμμάτων του Αθλητικού Οργανισμού.
Παρουσιάστηκαν 31 προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνων Χορών, DanceAerobic, HipHop, KickBoxing και Ειδικής Αγωγής.
Κάποια από τα παραπάνω προγράμματά μας, έχουν παρουσιαστεί σε γυμναστράδες άλλων δήμων. Συγκεκριμένα της Δήμητρας Μελά στο Χολαργό, της Αργυρώς Σωφρονίου στο Χολαργό και στην Κηφισιά, στο Ν. Ηράκλειο υπό την ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) τα προγράμματα των Παυλίνας Τσαμπή, Έφης Ντεραντώνη (τα δύο αυτά προγράμματα προκρίθηκαν στο GALA της διοργάνωσης) και Μαριάνας Κοτοπούλου, με διακρίσεις ανάμεσα σε πολλά προγράμματα από όλους τους δήμους της Αττικής. Επίσης θα παρουσιαστούν στη γυμναστράδα του δήμου Περιστερίου τα προγράμματα των Ντεραντώνη, Κοτοπούλου που θα διεξαχθεί 17 και 18 Ιουνίου 2010.
Τέλος θα πρέπει να κάνουμε ειδική αναφορά στη διάκριση των προγραμμάτων του HipHop της Έφης Ντεραντώνη και της Ενόργανης Γυμναστικής της Μαριάνας Κοτοπούλου, στην Παγκόσμια Γυμναστράδα που θα γίνει στη Λωζάνη της Ελβετίας και επίσης το πρόγραμμα της Ενόργανης Γυμναστικής της Μαριάνας Κοτοπούλου θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στην Κεφαλονιά από 23 έως 28 Ιουνίου 2010.
 
 
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων


Επιστροφή
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης