Δημοτικό Θέατρο
Το 1984 διαμορφώθηκε οριστικά ο ισόγειος χώρος κάτω από το κτίριο των "Τεχνικών Σχολών του Δήμου" σε Θέατρο, με ωραία σκηνή, παρασκήνια, 190 καθίσματα και φουαγιέ, επί δημαρχίας Γιάννη Δομνάκη. Το πρώτο Θεατρικό έργο που ανεβάσθηκε στο Δημοτικό Θέατρο ήταν "Καληνύχτα Μαργαρίτα" του Γερ. Σταύρου. Πριν από την δικτατορία (1965) στον ίδιο χώρο είχε ξεκινήσει ο Δήμος τη λειτουργία Θεάτρου με εμψυχωτή τον σκηνοθέτη Γιώργο Μιχαηλίδη.

Ήταν το πρώτο Περιφερειακό Θέατρο στην Ελλάδα, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να λειτουργήσει παρά ένα μόνο χρόνο, γιατί επήλθε το κλείσιμο από τη δικτατορία. Πρόκειται για χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο και επενδυμένο με αξιόλογα μηχανήματα και τεχνικό εξοπλισμό.Έως σήμερα έχει φιλοξενήσει δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και γενικά πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Από τα καλύτερα δημοτικά Θέατρα στην Περιφέρεια.

Το σανίδι της σκηνής του έχουν τιμήσει Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μουσικοί κλπ. Στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Ιωνίας έως το Σεπτέμβριο του 1997. Έκτοτε το Συμβούλιο συνεδριάζει στον ειδικό χώρο συνεδριάσεων του νέου Δημαρχιακού μεγάρου (οδός Αγ. Γεωργίου 40).

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνική Πολιτικη
Ανακοινώσεις-θέσεις Δημοτικών Παρατάξεων
Τεχνική Υπηρεσία
ΟΠΑΝ
Κανονισμός Καθαριότητας
Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης
Αδέσποτα
Χάρτες Δήμου Νέας Ιωνίας
EEA
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νέας Ιωνίας
Χώροι καταφυγής του Δήμου μας
Η Ευρώπη σου
ΕΣΠΑ
PROSPECT Programme
Δήμος Νέας Ιωνίας - Διαύγεια
Ανακύκλωση τηγανελαίων
Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας
Free Recycle
ΚΕΔΚΕ
Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων
Παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Debtocracy
Ανοιχτά Δεδομένα Δήμου Νέας Ιωνίας
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης